fråga olle

lite för mycket alltså. jag var tvungen att sänka ljudet, för annars hade väl morsan undra vad skjutton jag håller på med. imorn ska jag till optikern. vet inte om jag vill vara felfri (då har jag lagt 300 spänn i onödan) eller inte (om inte kanske jag måste skaffa glasögon, skitdyrt). jag är lite väl snål ibland kanske, det är väl klart att jag borde vilja vara felfri (men de där 300 kronorna, alltså ..)
  

  
en favoritbild. bara för att hon är så fin. tänk om man skulle lyckas med ett par sånna glasögon, då skulle det typ vara värt. men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att min syn är så dålig att jag kommer behöva några..
 
ska vi sova nu? (eller efter seinfeld så klart)

den här tjejen har min kavaj

  
zara säger hon att den kommer ifrån. jag har inte sett den. kanske inte finns här? fan

när ska vi fota?

  
funderar också på att köpa en kompakt kamera. inom en ganska snar framtid alltså (men får ju såklart se hur det blir med glasögon och sånt, jag är ju inte så dum) men det vore fint att ha ..

det här med pengar och sånt.

ja .. jag vet inte hur intressant det är för någon annan, men jag tycker det är skönt att skriva sånt här. 
  
i alla fall, saker jag skulle behöva lägga pengar på:
  
  • synundersökning (inbokat på torsdag)
  • sula skorna
  • fett till skorna
  • ritblock
  • klippning
  • shampoo, balsam
  • dust it
och tänk om det visar sig att jag skulle behöva glasögon? då är jag helt ruinerad.

morsning

verkar kul, kan det vara värt?

till cissi

bild från knightcat

hejdå pengar

vad i staden idag. först kollade jag i affärer och hittade massor av fint som jag inte köpte. sen träffade jag cissi och var i fler affärer. vi spenderade typ 45 (?) min i en skoaffär tills cissi bestämde sig för att hon skulle köpa ett par skor och sova på saken. jag hittade dessa ovan, 799 för ett par pumps tänkte jag, jaha, jo kanske, jag behöver ju ett par. när det visade sig att de kostade 299 (rea) så var det inte så mkt att fundera på.
köpte ett par jeansshorts från weekday och en fin mössa är också köpt.
sen åkte jag till david, köpte sushi vid brommaplan, tagit några glas vin och nu ska vi gå och köpa chips, frank sinatra spelas på itunes.
vad ska man säga? ibland är livet bra.

surface to air


vafan?


 
jag var alldeles nyss fruktansvärt nära att köpa dessa saker från urban outfitters. men när jag skulle registrera mig så ville det inte gå. och jag förstod inte som var fel, så jag gav upp. 
   
kanske lika bra, hade gått på över 2000 kr och jag hade behövt leva på vatten och bröd. att det ska vara så dyrt att få det man vill ha ..

berlin

sitter och kollar hostel och resa till berlin. är sjukt taggad. det måste nog bli en resa snart.
  
david sa att han kollat upp hur man ska ta sig till för att få flytta till usa. som jag misstänkt är det oförskämt krångligt, och känns nästan omöjligt. har börjat fundera på om man ska satsa på berlin istället. billiga bostäder och mycket fint. det stora kruxet där är väl att jag inte kan tyska..
  
(tittar på bilder från berlin och smälter, dör och vet inte vad jag ska ta mig till för det var så otroligt jävla kul på nått sett)
det är jannis och helenas bilder, min kamera blev snodd av en ficktjuv där ..

mums


mums


ni vill inte veta hur många gånger min dator har kraschat idag

  
från början var rubriken att jag trodde att jag övermästrat min dator och kunde ladda upp fler bilder i bloggen. jag varnade också för en bildbomb. sen dess har safari kraschat 3 gr.
jag satt i ps och gjorde en header till jacqueline. när jag nästan var färdig, ad tror ni hände då?
det blir nog ingen vidare bildbomb, jag är ganska trött på min dator.
  
(nu, precis innan jag skulle posta så krashade den igen, 4gr innan jag hunnit posta ett inlägg, woho)

vill ha

vill verkligen ha en liknande kavaj, men har inte hittat någon
någon som vet var en kopia eller bara en som är inspirerad av denna kan finnas?

hoho

satt precis och funderade på att klippa håret till någon sorts frisyr. det är tråkigt att bara spara.
men sen såg jag den här bilden och fick orken tillbaka. halvlångt behöver ju inte vara tråkigt. men en klippning måste det bli allra snarast.
  
bild från knighttcat

jag förstår inte

nu börjar det här med att jag inte kan ladda upp bilder bli väldigt irriterande. det löser sig liksom inte. ibland kan jag ladda upp bilder, men inte vilka som helst, vissa går, andra inte. det verkar inte bero på vilken storlek de har eller vilken kvalité dem är i. inte heller om det är png eller jpg. jag vill bara att jag ska kunna göra det jag vill och att vara begränsad är mycket tråkigt. 

förresten

har köpt en höst/vinterjacka nu. så det så

titta vad jag hittade

Daughters Fall 2008 Ready-to-WearDaughters Fall 2008 Ready-to-Wear
Daughters Fall 2008 Ready-to-WearDaughters Fall 2008 Ready-to-Wear
  
värsta mysiga höstkollektionen från 08. Obedient sons & daughters

god morgon

åker till outlet typ nu. hejdå
  
  
fin bild, mmm

erinxrvca & acne


skit

jaha, då måste man väl åka till stan imorn också, måste ju kolla de här skorna (om de finns)
  
bild från emsedge

kollade mailen

angående det jag skrev igår. jag ska ju styla något för något och sen ska jag få nått för det. ingen stor grej, väldigt liten faktiskt. men förstod inte riktigt vad det var jag skulle göra, så mailade och frågade men svaret svarade verkligen inte på det jag undrade. lite jobbigt. men det löser sig.
  
(rörigt. ja)

ser på tv

såg precis skavlan på ettan, där bl.a anna anka gästade. har ju själv inte sett hollywood fruar, men anna anka är ju på allas läppar så har hört en del. förstår inte riktigt vad som är så upprörande faktiskt, det hon sa nu var inte så tokigt. känns som att det kan ha varit tv3 som skruvat det så att det låtit dumt bara för att göra det mer intressant. eller är det jag med mina tankar om jämställdhet som inte är överens med resten av skandinavien?
(kommer fortfarande ihåg hur upprörda alla var en religionslektion när vi snackade om det där, så det är ju inte omöjligt att jag är en av få som förstår anka)
  
bra program tycker jag, jay-z var gullig och fnissade som en femåring, shyffert var som clownen i klassrummet och försökte bli kompis med coola killen och jazzen var fin men lite menlös. 
   
nu är det flickan med pärlörhänget, (uppdatering: mona lisas leende menade jag, måste fått hjärnsputt) aldrig sett den och Maggie Gyllenhaal är så fin så tänkte kolla ..

okejj

konstigaste mailet. konstigaste grejen. men man får saker för det. måste ju. kan bli kul.
ni får se. sov gott. 
  

jävla skit

hade planerat att åka till outlet på lördag. så klart så ska det vara nått jävla event där nu, så kommer ju antagligen vara ännu mer smockat än man räknat med. men nu måste jag dit, för annars kommer allt det bra vara slut sen .. dör lite  
    

om ni vill veta

så var jag ju på ansiktsbehandling igår. typ det bästa på länge. somnade typ.
så färgade helene mina ögonfransar också, spännande.
innan käkade jag och cissi lunch som planerat. tog oss mer än en och en halv timme att hitta någonstans och då satte vi oss på kofi. tror jag. men vi försökte vidga våra vyer iaf ..
  
och nu är min dator cp igen, för kan inte göra frågetecken eller vissa andra symboler, lite störande.
  
och ikväll så är det tydligen sofo night, vilken jag antagligen kommer missa med tanke på att jag jobbar till 19.00. tråkigt, men vad ska man göra.
   
tänkte på, när ska vi ha våran kreativa kväll som vi pratat om så länge(frågetecken)
    
 
  
lite spretigt inlägg kanske, men vad ska man göra(frågetecken)

personalmöte

japp. personalmöte mina vänner, vuxenpoäng så det ryker om det.
(och jag har jobbet kvar än så långe, en fanfar för det:)


sov gott

   
   

lördags

   
får inte upp fler bilder just nu

dagens nya kunskap

man brunchar bara på söndagar.
så det blir lunch istället, med cissi (som fuskar och använder rikskuponger)
men det är lugnt.
  
jag tänkte ladda in bilder och kanske redigera lite. det är ju alltid kul. mitt linslock är borta också, mindre kul ..
här är nått att titta på så länge ..

-

seifeld på tv, efter det ska jag sova, jobbar imorn. 
på onsdag ska jag på ansiktsbehandling. sen personalmöte, tydligen ..
men nån som vill ta en fika eller så på onsdag kanske? en brunch?
  
sov gott så vaknar vi pigga  och glada imorn.

annars så ..

använder spotify för en gångs skull. inte vardag det händer. men det är skitjobbigt, efter en låt så måste jag gå on och byta. det liksom bara blir tyst. så brukar det väl inte vara?
lyssnar på the xx har hört att det ska vara nya grejen, så tänkte kolla om det var något värt .. vet inte. har potential att växa ..
  
min önskan om att flytta hemifrån håller i sig. mycket.

klockrent, helt enkelt

"... kring denna, på ett avstånd av ungefär 150 miljoner kilometer, befinner sig en synnerligen obetydlig liten planet, vilkens ap-baserade livsformer är så osannolikt primitiva att dem anser att digitalur är något att komma med. 
  
Denna planet har - eller rättare sagt hade - ett problem, nämligen följande: dom flesta av dess invånare var olyckliga större delen av sin tid. Många lösningar på detta problem blev föreslagna, men de flesta handlade på ett eller annat sätt om cirkulationen av små gröna papperslappar, vilket var märkligt eftersom det på hela taget inte var dom små gröna papperslapparna som var olyckliga.
  
På detta sätt kvarstod problemet; många av invånarna var elaka, och dom flesta var det synd om, även dom som hade digitalur."
  
Från första kapitlet av Liftarens guide till Galaxen. jag älskare.

idag är en såndär dag

melankoli är dagens känsla och jag går runt och ser lite död ut, tror jag.
idag är en sån dag när man förundras över hur lite livet egentligen betyder och hur lite som händer. jag försöker att inte tänka på att jag inte gjort något som det var tänkt och försöker istället fundera på hur jag ska ta mig vidare från här. önskar att jag inte önskade att jag var en sån som får allt serverat.

okej det är ionte så kul att uppdatera, okej

har fullt upp. puss

är. så. trött.

har suttit och tänkt på saker jag vill ha. hela kvällen, typ.
är det fredag imorn? jag fattar inte..
vad hände med veckan?
men ska inte klaga. snart är det lön. imorn är det leksands match. kanske tänkte kolla på den hos mats. det skulle vara trevligt, faktiskt. 
annars knatar livet på.

nu måste jag verkligen klä på mig.

kom på massa bra saker om allt och ingenting igår innan jag skulle sova men självklart har jag glömt alltihop. jobbar 10-16, hejdå så länge.

JAG VILL VERKLIGEN FLYTTA HEMIFRÅN


kollar style.com

Erin Wasson x RVCA Spring 2010 Ready-to-Wear
Helmut Lang Spring 2010 Ready-to-Wear
Helmut Lang Spring 2010 Ready-to-Wear
Vera Wang Spring 2010 Ready-to-Wear
1. erin wasson 2. helmut lang 3. helmut lang 4. vera wang
  
har aldrig tyckt så väldigt mycket om erin wasson, men gillar just det här. färgkombinationerna, och bootsen och det lösa. tänker typ lite trailer trash, "hej jag råkade tvätta min skjorta fel" och sånt gillar ju jag som inte ens kan hitta ett matchande par strumpor på morgonen.
  
i helmuts grejer gillar jag det monokroma. och de första byxorna. dem vill jag ha. och kolla andra bilden. jeansskjorta med stora guldkedjor, mmm. måste nog skaffa en jeansskjorta i den färgen och ett par stora guldkedjor. fint att ha till jeansen. 
och den sista var fin med det långa skira och det blanka mot det matta. gillar sånna västar också.
  
men nu lägger safari av hela tiden , så godnatt

fint

på grund av mitt problem med att ladda upp bilder så blir det lite som det blir, man tar det man får. det här var i alla fall i min mail, och jag gillar den första tjejen, och den tredje får min att vilja köpa nya kostymbyxor.

woho

sitter och kör wikipedia på lite random grejer, alltid intressant.
läste precis om blåvalen och klimakteriet. fast vissa artiklar är otroligt tråkiga, 
typ om glödlampan t.ex.
men jag gillar glödlampor, och är lite ledsen nu när de inte tillverkas längre, bra för miljön, visst, men energilampor är så onödigt fula.
 
.
kolla vad fin den är. mm
jag har iaf min lampa som jag gjorde i bilden kvar som minne

där är det igennnnn

Image and video hosting by TinyPic
smycket som jag suktat efter.
(hittade ett sätt att övermästra safari så jag fick in bild i bloggen. men kan inte redigera storleken eller nått)

mitt aktiva liv

jag gör ingenting. eller jo. men jag rör mig inte. jag är van vid att vara ute och springa runt. på sommaren åker man runt, till stan och går runt runt, eller går till ett bad långt borta i fjärran typ. sen på hösten går man i skolan. och man lyckades alltid försova sig, så man sprang till skolan, typ. sen gick man runt där. ja, ni fattar. nu, nu degar jag på mina lediga dagar, tar bussen till jobbet, sitter på jobbet, åker hem och är trött och sitter hemma.
jag är försoffad. det känns inte bra.
  
vad jag kommit fram till är alltså att jag måste börja röra på mig. vet inte hur jag ska lyckas bara. hatar att träna, eller springa. jag måste bara skaffa nya rutiner. eller nytt jobb. som det känns nu så känns det inte bra. som sagt ..

men wow för hösten om den bara ville vara som idyllen

min höstidyll skulle vara att få flytta hemifrån till en fin lägenhet med vita väggar, stora fönster och högt till tak. att få ett jobb som jag trivs med och får ut något av, att få åka iväg på resor, till landet med vin och vänner, till berlin och fika dagarna i enda och att få äta frukost på en balkong i paris. och gärna att david skulle utveckla ett intresse för att fota helt plötsligt, så jag slipper dokumentera allt det fina.

kom hem till david typ halv tre, woho

nu måste jag åka hem och hå ut med tessie snart. men eftersom jag sitter vid davids datr så kan jag lägga in en bild, yes.

den här jackan måste jag titta på. den är alldeles för dyr, men ändå.
vill ha den i svart. tack. acne, såklart.

pengar, pengar, pengar. varför växer dem inte på träd?

  • har 4 engångskameror att framkalla
  • måste börja kolla efter jacka
  • köpa nya skor
  • lämna in min skinnkjol på lagning och sy upp den
  • köpa kavaj
  • bättra på basgarderoben
  • åka utomlands
  • köpa en mindre kamera
  • vill börja spara till ny dator
  • spara till att gå i skolan
  • flytta hemifrån
med mer.

nu låter datorn igen.

Jag vill verkligen flytta hemifrån. men mest av allt så vill jag bara flytta, tror jag. att få rensa ur, möblera nya rum, köpa nya saker, få plats. 
sen skulle jag gärna ha högt i tak också (känns som att taket krossar mig) och det skulle ju inte vara fel att komma ifrån kallhäll.
david berättade att tomas ska flytta från sitt radhus i spånga till lägenhet i sumpan. då kände jag, jag vill också. usch. gillar inte när jag får sånna här ryck, för jag blir som en bebis. detet hoppar fram och ska ha allt nu, men det går ju inte. frågade david om han fortfarande ville flytta till new york ockå, och det ville han. tror jag?
så får väl börja kolla hur man ska ta sig till om man vill dit istället då. att vara där som illegal invandrare känns ganska osoft ..
annars så känner jag att jag är inte skulle banga på att köpa nya accessoarer idag. nytt skärp, kanske göra ett fint hårband, halsduk och halsband skulle inte sitta fel. men antar att det får vänta till nästa månad.
  
juste, david spelar på big ben idag. KOM DIT
  
(kan vi fixa datorn snart david så jag slipper använda safari som inte funkar?)

uööhh

irriterande att jag inte kan lägga upp bilder. usch
  
david och leo ska gå nu och david är nog irriterad på mig. jag tvingade honom dammsuga innan han fick gå. men vi skulle faktiskt städa sa mamma, och jag har redan städat hela toaletten .. mm.

okej

idag måste jag städa, tydligen. 
leo och david har intagit vardagsrummet och sitter och skriker (de kollar fotboll)). jag är lagom taggad på att dammsuga. 
jag vill ha sushi. hur länge sen var inte det?
  
sen vill jag inte ha vinter, bara höst, sen vår. gärna i typ, berlin, paris eller i new york. berlin känns ju närmast till hands ..
  
till sist, ska jag våga kolla mitt konto..?

rock n' roll, typ

igår var det trevligt. blev senare än tänkt men vafan. satt och nästan sov i kassan idag. välte en stor stapel med korgar. jobbigt. nu har jag varit hemma ett tag. somnade på soffan. snart ska jag bege mig mot söder tror jag. ska ut med sharon och fler. inte så stor koll på vilka. surplar skithett kaffe nu och funderar på vad jag ska ta på mig ?
safari (som jag måste använda för att datorn inte kan öppna mozilla) vill inte lägga upp nån bild. så det blir bara en liten uppdatering om vad som händer just nu. 
hej då

neeeeej

inte för att vara tjatig, men nu misstänker jag faktiskt att jag är gravid på riktigt.
på måndag blir det att boka tid. hoppas de ger mig en akuttid.
men nu ska jag inte tänka på det. det får faktiskt vänta tills måndag.
ska åka till malin snart på fest. ska försöka ha kul trots min oro. 

bajs

min hårddisk är tydligen skadad. 
men, som tur är så har jag ju duktiga david vid min sida.
får hoppas att det går bra men att fixa den.
och shit  vad folk ringde mig i morse. hemköp ringde, ville att jag skulle byta tid, men det kan jag ju inte. sen ringde hm och undrade varför jag satt in pengar till dem. jag hade ju skrivit något nummer så att de inte skulle behöva undra, men de gjorde de iaf. sen säger de att jag satt in 100kr, när jag satt in typ 700kr.
"Känner du ien det?" frågade de.
jag typ, "va? 100 kr? nej"
"okej, vad bra, förlåt att vi störde"

ingenting

ska till jobbet snart, jobbar sent idag.
fredag jobbar jag också, och lördag.
annars så är det malins inflyttningsfest på fredag, kan ju inte stanna så länge bara, sen på lördag ska jag ut igen. sharon skulle nånstans och det skulle ju vara kul att träffa henne, såå tänkte haka.
annat nytt är att david kanske ska få en nyckel hit(?) och min dator verkar vilja braka ihop. den är seg och fläkten går hela tiden. sen funderar jag på att höra med pappa och kolla hur mycket han bor i sin lägenhet, och höra om man kanske skulle kunna bo där. men isf måste jag ha ett nytt jobb. och då kommer jag sakna tessie ..

fint.

tjoho

var med cissi på bio idag, prinsessa såg vi.
det storartade med den filmen var väl att vårat utspring var med i en sekund sådär.
vi dog lite. kul det där. kunde ha träffat sharon och grace och nån till, men kände att man kanske skulle vara vuxen och ansvarsfull någon gång, och inte prioritera fest hela tiden.
sen känner jag att det verkligen är dags att byta mail adress. har haft min lillasyster sen typ, femman?
men hotmail är ju så jobbigt. kommer gå minste om massor av mail som är bra att ha ..
annars så är livet bra. är hos david, så här bjuds inte på någon fin godnattbild idag inte.
men sov sätt i alla fall

att betänka

idag är den den 9/9 -09
lönen kommer om lite mer än två veckor..


precis sånhär kavaj vill jag ha

jag blir så trött på mig själv (klädproblem)

jag köper kläder, och köper och köper.
nu har jag typ inga pengar kvar. men jag funderar fortfarande på om jag ska åka till stan och kolla kläder imorn.
min garderob blir aldrig klar. inte ens lite klar.
just nu behöver jag en ny kavaj. kanske en mörkgrå, vill ha en som känns lite grov i materialet. ett par höstshorts vill jag ha också. antingen ganska figurnära i grovtmaterial eller lite mer shorts i typ skinn.
sen måste jag ha skor. måste. typ. har inga fina med klack. på riktigt.
sen måste man ju börja kolla höst/vinterjacka också. vill ha en clean, kanske en lite längre kappa med fin passform. typ svart. och en svart halsduk måste jag ha.
sen måste jag ju ha allt annat som inte är lika kul. strumpor, strumpbyxor, bh och trosor. hårsnoddar, ja allt. kan jag bara vinna på lotto eller nått?
eller lära mig köpa kläder så att det faktiskt känns och märks?


konsten att bli vuxen

har köpt tjänsten att kunna betala och överföra till andra konton över internet.
nu är jag fan vuxen.
nu kom David.

en fundering

funderar på att sy om en av mina jackor. min jeansjacka.



gick upp vid åtta, och det var mest skönt.

ska iväg till hemköp snart, men de håller på och byter mina tider så jag vet ju knappt när jag ska dit längre.
måste ut med tessie och käka lunch också, börjar bli lite bråttom.
men jag jobbar inte imorn tydligen, så skule vara kul att hitta på ngt ikväll. taggad, ngn?

oh no

jag gick in och kollade hur mkt pengar jag kvar.
hjälp.

handlade idag. köpte en grej på beyond retro och en tröja på monki.
gillar inte monki riktigt längre. känns som weekday fast till barn, typ.
men tröjan jag hittade var mysig. har kollat på den förut. sen tog den slut. sen kom den tillbaka. sen köpte jag den.

hejdå

dålig dag

okej, jag har vänt på dygnet. okej, min hud vill dö. okej, mitt hår ligger och deppar. okej, okej är dagens ord. okej, nu åker jag och kollar kläder.


(vill ha nytt läppstift, kan jag bara hitta en färg som jag är bekväm i och som inte går i lila?)

nu ska jag försöka sova

är inte ens trött

nej jag sover inte

hur ska det gå för mig?

jag kan inte slita mig från datorn för jag sitter och läser igenom hela min blogg (förstå, min egen blogg. hur spännande kan det vara, kan man undra?)
älskar mina första inlägg. en gång så var jag kanske lite rolig, i allafall om man har min humor, vilket jag faktiskt har, av förklarliga skäl. (min humor)
öhhh. nej.
nu k'nner jag att det är dags att sova.
ska försöka slita mig ..

nej jag har inget liv, kan inte sova och uppdaterar mer än vad som är bra för hälsan



har fått fnatt på trailer/white trash med western detaljer.
tänkte göra en husvagn bakom henne också, men tappade intresset. och stör mig på att jag inte får bilderna i datorn som de är på riktigt. vafan, hur svårt ska det vara att få det vita vitt och det svarta svart utan att allt ska bli fuckat? jaja
vad sägs, borde man sova?

OBS
kolla (eller inte) vad jag hittade, här kan man visst köpa hela stilen, haha

nyhet


David har uppdaterat sin blogg. den sista inspelningen vet jag inte vad jag tycker om.
tragikomik i sin renaste form, typ. (nej, jag ska inte överdriva)

brum brum

mamma kom hem med en "notebook" till mig med blanka papper.
jag säger notebook för att det står det på den. den är röd. jag blev glad. det tycker jag var fint.
jag har sysselsatt mig med att rita ugglor idag. det var inte planerat.
passade på att byta ut headern för den andra gillade jag inte.
men är iof inte nöjd med den här heller. harproblem med att få det som jag vill, vad jag än gör. skitjobbigt. kunde inte ens beställa god kinamat idag. fick "specialstekta nudlar" som badade i snor, ungefär.
jaja.

men den här bilden får mig att vakna. eller jag vet inte vad den gör. den inspirerar mig nog, töntigt nog. jag kanske har betingat den?

är. så. trött.


ligger i min säng och dricker kaffe för att jag hoppas att huvudvärken ska försvinna då.
febern har nog gått ner och jag förstår ingenting. har bara varit trött och haft feber och huvudvärk. inget mer. förväntade mig att åtminstånde börja få ont i  halsen, men det kanske kommer? eller så blir jag frisk?

ligger och fösöker tagga till på hösten. tänker att den här hösten borde man göra allt det man alltid tänker att man ska göra på hösten .. sitta i parker och dricka te med filtar, gå långa promenader, sparka löv och prata om livet.
fota och ha myskvällar med vin och tända ljus. det låter så klyshigt att jag blir lite illamående, men annars blir man ju inte nöjd. jag ska göra det här. mest för att konstatera att det inte är lika kul som man tror. men det ska göras. okej?

yippie

har inte kunnat sova ett skit

sjuk och rastlös


jag borde verkligen komma igång med min inspirationsbok för det här får inte fram vad jag vill.
men vill iaf köpa kläder till hösten. annars är den inge rolig. måste fixa skrivare också så jag kan skriva ut bilder och fixa en bok att försöka föda inspiration i.
skorna här är jag kär i. acne är det. jag önskar att det hade varit något annat. de är gansla dyra. jag kommer inte köpa dem. tror jag.
i övrigt så har jag blivit kär i hopes grejer. säger nog mer om mig än om dem.
till hösten har jag kommit fram till att jag vill ha två par fina byxor. ett par nya leggings i rätt storlek. nya skor (med klack, har inga fina med klack), en fin höstkappa, en fin kofta. sen en baseball tee, ett "cowboy bälte" och fina baströjor. det är vad jag behöver. tack.

uuuttråkaaad

det är så tråkigt och otroligt jobbigt att vara sjuk.
jag kan inte vara utan täcke, för då fryser jag. men när jag är under täcket så dör jag av svetten.
jag kan inte göra något vettigt, men jag kan inte sova.
ja. ni vet väl hur det är med feber. men jag blir så trött.
jag har just haft feber för några veckor sen?
vad är grejen?

eh heh

har för övrigt feber. kul va?
jag ringde till hemköp nyss.
"eh, jag har feber. jag ska jobba fyra till stängning.."
nej.. de blev inte så glada.
de har nog ingen som hoppar in åt mig heller, men de sa att jag inte skulle komma.

de sa att jag borde ha ringt tidigare. innan sju. jag har sovit. det är allt jag gör just nu-

håkan igår




den där jävla flugan

jag hatar den. av hela mitt hjärta.


ikväll blir det "dricka billig"
men innan dess ska jag träffa alicia. ska dra med henne till acnes utförsäljning.
innan dess ska jag ut med tessie.

är jag egoist om den blogg jag läser mest är min egen?

jag skulle ju ritaaaa

nu är det helg

har hämtat skorna och de passar. känns lite bittert bara för det är plastsula .. men man får väl det man betalar för och det spelar väl inte så stor roll egentligen.
en skitirriterande fluga i mitt rum, men vad gär väl det för nu jobbar jag inte förän lördag och jag ska ha kul.
jag borde väl hitta på något nu, men det är ju bara jag som har helg. och resten av folket här hemma går typ och lägger sig, så tänkte typ rita lite bara ..
hej så längeeee


såg en skitsnygg tröja idag förresten, en medelålderskvinna som handlade på hemköp hade den på sig.
en "baseball" tröja i grått och svart med ett stort harley davidson tryck på.
ser nu det framför er?
jag skulle ine banga, men hon hade köpt den i australien så hon.
vill ha lite tröjor. gärna en med baseball armar. ni fattar? bra.

jag hoppade av upphetsning. på riktigt.


"Ditt paket från HEKTORS SKOMARKNAD AB finns nu hos ICA Nära Gänget Kallhäll Centrum 1099.00 SEK .."
helt onödigt med bild, jag vet men vafan.

varför vill jag bara bli full hela tiden?

satsar på torsdag, okej jaqcueline? då KÖR vi. det är fan gratis. jag skiter i om du går i skolan på fredagen. jag vill bli redigt full. och vakna upp i bro, igen. okej?
om man ändå bara hade en kamera .. (som man orkade ha med sig)
funderar på att satsa på en engångskamera nästa gång det händer nått värt att fota, eller typ alltid. problemet är bara att jag aldrig framkallar dem.
(har aldrig framkallat en engångskamera)
men fan .. måste sova nu. jobbigt.
orkar inte sova. det är så jävla tråkigt.

"jag hoppas att jag inte är för på, men jag är kär i dig"







ebay addicted


tjaba

min senaste girlcrush:

elin uddenstig heter hon, från fanatic igen.
hon verkar härlig.

morsning

ligger i sängen och lyssnar musik.
tessie morrar när jag vill flytta benen och jag börjar bli hungrig.
kanske dags att göra något åt det? .. (hungern alltså)

mmmm, vadå besatt? nej. kär. (tänkte på att det är typ hundrade bilden på henne i min blogg)

planen

jag är ändå rätt nöjd över livet.
har jobbat typ sex timmar idag, och hoppas på fet ob.
jobbar korta pass imorn och i övermorrn.
på torsdag har topshop festelifest. gratis dricka och kanske fylleshopping?
det är ju de de jävlarna hoppas på iaf. eh he
håkan h på grönan på fredag.
jobba korta pass på kvällen lördag och söndag (ob, he he)
allt jag har att säga är EH HE
och att tors-fre är nya helgen.

lite (mycket) hud på det och kvällen är gjord. (SNART ÄR DET JU HELG) sov sött gott folk.

jag dog inte.

är hemma nu.

RSS 2.0